Importator direct de echipament fotovoltaic

Importam oficial invertoare, panouri solare si accesorii pentru statii fotovoltaice direct de la cei mai mari producatori din lume.

Înființat in 2021, am dezvoltat și implementat cu succes peste 200 de proiecte solare, contribuind la o capacitate totală de peste 3 mW și consolidându-ne prezența în industria energetică a țării.

Ne mândrim cu faptul că fiecare proiect reflectă angajamentul nostru pentru inovație, calitate și contribuția la un viitor sustenabil. Ne bucurăm de o reputație impecabilă, construită pe baza angajamentului nostru față de calitate și satisfacția clientului.

Sute de clienți mulțumiți au ales soluțiile noastre fotovoltaice pentru că le-am oferit nu doar produse de încredere, ci și servicii personalizate și suport continuu.

vă așteptăm (3)

Misiunea noastră

Ne-am angajat să susținem eforturile Republicii Moldova în atingerea țintei sale ambițioase de a asigura 30% din energia electrică din surse regenerabile până în 2030. Prin furnizarea de soluții avansate și accesibile, ne propunem să accelerăm tranziția către o infrastructură energetică durabilă, depășind procentul actual de 6%. Suntem determinați să fim partenerii principali în construirea unui viitor mai verde, contribuind la independența energetică și la reducerea impactului asupra mediului în Republica Moldova.

VIZIUNEA NOASTRA

 Ne concentrăm asupra construirii unui viitor în care fiecare locuință și afacere să beneficieze de o sursă constantă și fiabilă de energie. Prin oferirea de echipamente de înaltă calitate și asigurarea unui suport robust, ne angajăm să aducem stabilitate în fiecare aspect al vieții energetice. Suntem determinați să fim parteneri de încredere, contribuind la un mediu în care energia este o resursă solidă și esențială pentru progresul continuu al comunităților noastre.